2014 - PGTE ''Henry Ford''

Отиване към съдържанието

Главно меню:

ЕЛЕКТРОННА БИБЛИОТЕКА > Архив новини

СЪОБЩЕНИЕ

От 29.07.2014 г.
След основен ремонт,
вече работи басейнът на ПГТЕ "Хенри Форд".

Работно време: понеделник - събота от 09:00 до 19:00

Нова специалност в прием 2014/2015 г. -
"Електрически превозни средства"


  От учебната 2014/2015 г. в ПГТЕ "Хнери Форд" ще се приема паралелка по новата автомобилна специалност "Електрически превозни средства". Тя ще включва изучаване на автомобили с автономно електрическо захранване или хибридна технология.

цялата новина
750 стипендия за един ученик от випуск 2014 г.

      На 27 и 28 март 2014 г. в гр. Добрич International University College (Международен колеж „АЛБЕНА“) организира „Лагер за млади предприемачи“.

     Нашите момчета се състезаваха с ученици от елитни езикови гимназии от цяла България и се представиха блестящо. Освен индивидуалните награди, те спечелиха и стипендия от 750 Евро за един ученик от випуск 2014 г., който желае да продължи обучението си в международен колеж  „Албена“.

цялата новина
презентация
Страхотно класиране на наши момчета - амфибии !!!


 На 14.02.2014 г. Столична община, Дирекция “Превенция, интеграция, спорт и туризъм” в партньорство с Национална спортна академия „Васил Левски” и със съдействието на РИО София град – МОН организира ети турнир по плуване за купа София” – Градско първенство за столичните училища.
 Нашите момчета не се дадоха на най-елитните училища и в резултат щафетата ни на 4
x50 м. свободен стил взе невероятното III-то място и бронзови медали.

цялата новина
Невероятният двигател на
FORD !!!

 
 
С това спиращо дъха клипче, стартираме и рубриката "Наука и технологии"    (подсекция на "Знаете ли че... ?"). Всеки, който е зпален по автомобилите трябва да отдели 3 минути за да се потопи в света на новите технологии и решения с уникалния двигател на FORD...

към рубриката

ПГТЕ "Хенри Форд" е включена в проект:
BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ“


  Проектът има за цел постигане подобряване качеството на професионалното обучение и образование, както и улесняване достъпа до практическо обучение на системата на ПОО в национален мащаб.

към проекта
              ПГТЕ "Хенри Форд" е включена в проект:
                  BG051PO001-4.3.03-0001
         "Нова възможност за моето бъдеще"


  Проектът включва "Създаване на система за идентификация и признаване на неформално придобити знания, умения и компетентности".
  Предвижда се системата да позволява издаването на документ, който да доказва придобитите извън формалното образование знания и умения, вкл. на работното място, у дома и т.н.

към проекта
Знате ли че... ?!?


   Нови попълнения в рубриката "Знате ли че..." - "Електронна библиотека". Публикували сме част 2 на "
Човешкия мозък: Не мога да повярвам на очите си !"  ("Човешкото тяло") и част 1 на "С какво се храним?" ("Хранене и здраве").
Клипчетата са стряскащи и провокиращи, но винаги отразяващи ИСТИНАТА.

Ако не сте готови да я приемете, тази рубрика не е за Вас!
На вниманието на преподавателите и учениците от
ПГТЕ "Хенри Форд"

  Колеги и ученици, в секцията "Електронна библиотека" / подсекция "Документи",  са създадени нива за преподаватели и учащи се. Там периодично ще бъдат публикувани, документи в електронен формат (заповеди на министъра на образованието и директора на ПГТЕ), необходими за преподавателската и учебната дейност. Файловете са във формат .docx (Office 2007/2010/2013), .doc (Office 2003), .pdf (Adobe Acrobat) и ще са на разположение за изтегляне от сайта.
  

Проверявайте предиодично секцията! Желаем ви приятна работа.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню